Warmies

 

Warmies - Värme med känsla - Känd från Youtube!

 

Warmies är ett mjukisdjur eller nackvärmare som håller upp värmen! Stoppa in din Warmies i mikron i ca 90 sekunder så kommer den dofta lavendel i två timmar. Om ditt barn har feber kan du enkelt stoppa in din Warmies i frysen så kan du sedan svalka barnet vid feber eller under en varm sommardag.

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar.

Fyllning
Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite lavendel. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.

Isbjörnen
Tvättbjörn
Sömnig Brunbjörn
Mops
Fåret Lavendi
Enhörning
Liggande kayy
Hunden Gary
Hajen
Nackvärmare Delux
01023_multis_waermekissen_robbe
01225_Schwarzbaer_600x600
01092_Unser_Welpe_600x600