Pizzaugnar

LEXXA GOURMET

Laga fantastisk pizza i restaurangklass hemma i trädgården med Lexxa Gourmet vedeldade pizzaugnar från Homestore. Lexxa Gourmet är en vedeldade keramiska pizzaugnar i Kamado stil. Mellan 400°C – 500°C är perfekt temperatur för att grädda din napolitanska pizza. Lexxa Gourmet är en effektiv pizzaugn med en modell inkluderar stativ som gör den perfekt att ha ståendes i trädgården. Gör din pizzadeg och baka din favoritpizza hemma.

Skapa den sociala mittpunkten och stämningen utomhus genom att tillaga pizza i pizzaugnen. Vedeldade pizzaugnar ger det lilla extra på smaken, veden sprider sin rökiga sötma och pizzabotten blir krispig. Fort går det med tack vare att ugnarna är effektiva i sin värmekapacitet. Givetvis kan pizzaugnarna användas till all annan matlagning, bara fantasin sätter gränserna.

Att elda i en pizzaugn är enkelt. Placera rikligt med ved med flera smala vedpinnar och tänd på så du får en fin och rejäl eld, lägg på fler och större vedträn så att du får tillräckligt med värme för att börja grädda dina pizzor. När det är dags att lägga in pizzan skrapar du glöden åt sidorna och du är redo att börja matlagningen. Se till att lägga på några vedträn under tiden så att inte elden dör ut.

Notera att denna produkt är ett genuint hantverk och kan komma skilja sig något från bilden. Ugnen kommer upp i höga temperaturer vilket kan ge fina sprickor i emaljering. Det är helt naturligt. Produkten är endast avsedd för utomhusbruk.

Köp nu för leverans i April.  Betalning sker först efter leverans.