Grill/Pizzastål/Stekbord

 

LEXXA GOURMET

Lexxa Gourmet smarta stekbord, pizzastål och smasher för alla typer av spisar och grillar. Stålen är hela 6 mm tjockt för jämn distribution av värme. Stålen är utvecklade och tillverkade i Sverige.

 

Smasher: Lexxa Gourmet Smasher gör jobbet att få till den perfekta hamburgaren lättare. Passar också perfekt som grillpress. Ordentligt handtag med tillräckligt stor öppning för en grillvante. Smashern har diametern 150 mm och plattan är 6 mm tjock.

Pizzastål runda: Lexxa Gourmet runt pizzastål som är 300 och 390 mm i diameter. Pizzastålen är 6 mm tjocka för jämn distribution av värme och utvecklat för att användas både på grillen och i ugnen.

Pizzastål fyrkantigt: Lexxa Gourmet fyrkantiga pizzastål 370 X 330 mm. Pizzastålet är 6 mm tjockt för jämn distribution av värme och utvecklat för att användas både på grillen och i ugnen.

Stekbord: Lexxa Gourmet smarta stekbord för alla typer av spisar och grillar. Stekbordet mäter 350 X 390 mm och är hela 6 mm tjockt för jämn distribution av värme och har uppvikt framkant för att undivka onödigt spill.